Barnepartiet (8-11 år)

Vi har medlemsinntak på barnepartiet ved skolestart, og tar ikke inn nye barn i perioden oktober-juni. Dette er nødvendig på grunn av progresjonen semesteret gjennom med hensyn til gradering. Barnepartiet har gradering kun én gang per år, i månedsskiftet mai/juni. Alle barn som fyller 8 år eller mer inneværende år er hjertelig velkommen! 

Junior (11-13 år)
De samme reglene for opptak gjelder for aldersgruppen 11-13, men aldersgrensene på juniorpartiet er til dels flytende. Noen 11-12-åringer ønsker å fortsette å trene på barnepartiet, og noen 14-15-åringer ønsker å fortsette å trene på juniorpartiet fremfor å gå over på ungdom/voksenpartiet.

Ungdom/Voksen (13 år og eldre)
Det året man fyller 13 år begynner man å gradere til helfargede beltegrader. Det er da mulig å gradere flere ganger per år. Det er således ingen begrenset tidsramme for medlemsinntak.

Treningskontigent, sesongen 2020/2021
Kontigenten under dekker treningsavgift og forsikring.

Gruppe: Kontigent (pr. semester/år):
Barn (8 - 12 år)  kr.    500,- / kr. 1.000,- 
Ungdom (13 - 17 år)  kr.    900,- / kr. 1.800,-
Voksne (f.o.m. 18 år)       
      
kr. 1.100,- / kr. 2.200,-


Klikk her for å gå til innmeldingsskjema
 (ekstern lenke til Norges idrettsforbund, åpnes i nytt vindu/fane). Husk å fylle ut all kontaktinformasjon, også til eventuelle foresatte (gjelder kun på barnepartiet).

Merk at barnepartiet kan være fullt dersom påmelding skjer etter sesongstart, og at det kan være venteliste for å begynne å trene.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål! Se kontaktinformasjon til venstre på siden.